Районната прокуратура в Стара Загоря излезе с изявление, в което

...
Районната прокуратура в Стара Загоря излезе с изявление, в което
Коментари Харесай

Прокуратурата: Георги Николаев е задържан за закана за убийство след укриване

Районната прокуратура в Стара Загоря излезе с изказване, в което се показва, че обвиненият за насилието над 18-годишно момиче Георги Николаев е арестуван за 72 часа поради закана на ликвидиране на момичето.„ В интервала от 24 юни до 25 юни в изискванията на продължавано закононарушение се заканил с ликвидиране на 18-годишната Д.М., като това заканване би могло да възбуди състоятелен боязън за реализирането му “, показват от прокуратурата.
На два пъти той е изпратил текстови известия за закана с ликвидиране посредством интернет приложение.

Разпитани са очевидци и са събрани писмени доказателства. Наблюдаващият прокурор е постановил и мярка " възбрана на лицето да напуща територията на България ".

След укриване той е бил арестуван от полицейски чиновници от ОД на Министерство на вътрешните работи - Стара Загора на 30 юли към 7:30 ч. на входа на Стара Загора. Пътувал е в автомобил, прибавят от прокуратурата.

Обвиняемият е осъждан за нанасяне на телесна щета по хулигански подбуди. С разпореждане на наблюдаващия прокурор Георги Николаев е арестуван за период до 72 часа след предявяване на обвиняване.

Предстои Районната прокуратура в Стара Загора да внесе в съда искане за установяване на мярка за неотклонение „ задържане под стража "
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР