Районната прокуратура в Стара Загора привлече като обвиняем за грабеж

...
Районната прокуратура в Стара Загора привлече като обвиняем за грабеж
Коментари Харесай

След въоръжения грабеж в бензиностанция: Повдигнаха обвинение на задържания

Районната прокуратура в Стара Загора притегли като обвинен за обир на пари от бензиностанция в Стара Загора арестувания 31-годишен мъж. Това оповестиха от пресцентъра на държавното обвиняване.

По данни на прокуратурата към 01:00 ч. тази нощ мъжът е влезнал в едно от помещеният а в бензиностанцията. Бил облечен с черни облекла и качулка над очите. Обвиняемият се насочил към дежурния чиновник на бензиностанцията и когато се доближил, го издърпал мощно, отвел го до касата и изискал парите от оборота. Предадена му била сумата от 1673 лв.. При излизане от помещението той заплашил потърпевшия и съборил един от стелажите. 

Около час по-късно в старозагорския квартал „ Самара “ е видян човек , отговарящ на описанието, направено от подателя на сигнала. Заподозреният е опитал да осуети полицейската инспекция и оказал опозиция , след което е арестуван .

Мъжът е осъждан пред и. С разпореждане на наблюдаващия прокурор той е арестуван за период до 72 часа . Предстои Районна прокуратура - Стара Загора да внесе искане в съда за установяване на мярка за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на обвинения. Ако бъде потвърдена виновността му, може да получи наказване от три до 10 години.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР