Районната прокуратура в Пловдив повдигна обвинения на 28-годишната дизайнерка Миглена

...
Районната прокуратура в Пловдив повдигна обвинения на 28-годишната дизайнерка Миглена
Коментари Харесай

Мегз обвинена за измама с луксозен джип

Районната прокуратура в Пловдив повдигна обвинявания на 28-годишната дизайнерка Миглена Каканашева-Мегз, на приятеля й Румен Рончев и на братовчед й Антон Лесов по следствие за застрахователна машинация.

От през днешния ден сутринта Мегз е обвинена за подбуждане към отнемане в огромни размери. Тя остава на независимост с мярка “парична гаранция ” от 10 000 лв.. 40-годишният й другар Румен, който е началник на транспортна компания, ще дава отговор като причинител. Той остава зад решетките за 72 часа. 33-годишният братовчед Лесов има същото обвиняване, само че е пуснат от ареста против “подписка ”.

Според прокуратурата през септември м.г. в Пловдив Мегз склонила двамата мъже да отмъкнат джипа й “Мерцедес G350 ”, взет на лизинг от компания за 98 560 лева Причината – имала финансови проблеми и не можела към този момент да заплаща месечните вноски за колата. Румен взел участие в скрояването на проекта, а братовчедът Антон бил уверен да отиде в полицията и съобщи, че е оставил джипа пред заведение в квартала “Кючук Париж ”, а на другата заран го нямало. Всъщност мерцедесът “кубче ” на Мегз бил откаран в родния й град Раковски и паркиран в двора на родственик на Антон. Джипът си останал там от самото начало, до момента в който жълтите уеб сайтове се надпреварвали да оповестяват “Автокрадци разплакаха Мегз ”. Там го разкрили и опитните пловдивски служители на реда, които разследвали кражбата. Оказало се обаче, че при престоя в Раковски истинският мотор на джипа е сменен.

Срещу задържания транспортен необут Румен Рондев има и обвиняване за най-обикновена кражба, осъществена точно на Новата 2018 година Събрани били доказателства, че на 31 декември 2017 година той отмъкнал два броя спойлера от влекач “Мерцедес ” за 1800 лева

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР