Районната прокуратура в Монтана е предала на съд М. И.,

...
Районната прокуратура в Монтана е предала на съд М. И.,
Коментари Харесай

Съдят псевдо служител на ГДБОБ от Монтана, пребил приятелката си

Районната прокуратура в Монтана е предала на съд М. И., на 23 година, по обвиняване за осъществено от него закононарушение по член 198, ал.1 от Наказателен кодекс.
Двадесет и три годишният М. И. е осъждан. Година по-рано в употребения от него апартамент заживяла Л. И. При запознанството им той й се показал като чиновник на ГДБОП – Монтана, което не отговаряло на истината.
Впоследствие по време на съжителството им, дамата работила, до момента в който обвиненият не бил трудово зает. Поради дефицит на пари се стигало до залагане на движими движимости.
На 1.09.2020 година Л. И. решила да напусне М. И., защото не била удовлетворена от отношението му. Освен че не работил, той упражнявал принуждение върху нея. Жената помолила татко си да й помогне с преместването на багажа. Качила се в жилището на обвинения, до момента в който мъжът останал да я чака пред входа на блока.
М. И. нападателно реагирал на решението на Л. И. за разлъка. Упрекнал я, че то е взето от нея под давлението на татко й. От терасата заплашил мъжа с побой. Ударил Л. И. по лицето, съборил я на леглото, след което със мощ издърпал часовника от ръката й. Веднага по-късно бързо излязъл от жилището. Направил опит да заложи непознатия часовник, само че не съумял.
Междувременно бащата се обадил на телефон 112. М. И. бил притеглен към наказателна отговорност за лишаване на непозната движимост, осъществено посредством приложимост на мощ.
В хода на формираното досъдебно произвеждане е била осъществена съдебномедицинска експертиза, съгласно заключението на която на Л. И. било породено пострадване – охлузване в региона на лявата мишница. Предстои делото да продължи в съда.

*Снимката е илюстративна

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР