Районната прокуратура в Гоце Делчев е предала на съд обвиняем

...
Районната прокуратура в Гоце Делчев е предала на съд обвиняем
Коментари Харесай

Съдят мъж от Гоце Делчев, разпространявал детска порнография

Районната прокуратура в Гоце Делчев е предала на съд обвинен за разпространяване на нецензурен материали с присъединяване деца, оповестиха от пресцентъра на Апелативна прокуратура - София.

Районна прокуратура - Гоце Делчев е внесла за разглеждане в съда обвинителен акт против З.М. за осъществено от него закононарушение по член 159, алинея 4, вр. член 159, алинея 2 и по член 159, алинея 6 от Наказателен кодекс.

Обвиняемият З.М. бил притеглен към наказателна отговорност за разпространяване на нецензурен материали, за основаването на които били употребявани лица, изглеждащи като ненавършили осемнадесет годишна възраст.

За задачата той употребявал компютър, обвързван с интернет, и разнообразни стратегии – интернет телефония, чат Skype, µTorrent и eMule, предопределени за продан на файлове по технологията „ peer to peer “. При една от тях те били налични за събаряне от всички консуматори на мрежата eDonkey.

В хода на следствието е било открито, че в интервала от 20 септември 2017 година до 23 ноември 2017 година, в гр. Гоце Делчев, мъжът направил 328 такива действия. След свалянето на компютъра на видеоклипове и фотоси с порнографско наличие с присъединяване на деца, той ги разпространявал в осведомителното пространство. Общото количество на съхраняваните от него нецензурен материали възлиза на 702 броя.

Предстои делото да продължи в съда.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР