Районната прокуратура предаде на съд 20-годишен мъж за нападение на

...
Районната прокуратура предаде на съд 20-годишен мъж за нападение на
Коментари Харесай

Съдят 20-годишен мъж, бил с ремък горски служител

Районната прокуратура съобщи на съд 20-годишен мъж за нахлуване на горски чиновник. Това оповестиха от пресцентъра на Апелативна прокуратура - Пловдив.

Обвинителният акт е за това, че на 3 декември 2017 година край град Хасково мъжът с букви А.Ш. е предизвикал на длъжностно лице – „ горски жандарм “, при осъществяване на службата му, леки телесни повреди, изразяващи се в кръвонасядане с оток на лицето и кръвонасядане с оток на ръката, предизвикали страдалчество.

Установено е, че на 3 декември 2017 година, в околност край гр. Хасково, обвиненият и негови познати отишли с няколко каруци да събират дървесина, без да имат позволение. След като натоварили дървата, тръгнали да се връщат към града.

Двама горски стражари, които патрулирали в региона и пътували със длъжностен автомобил, подали сигнал на движещите се в каруците да отбият и спрат, като няколко пъти повторили и напътствието си устно. Прозорецът на служебния автомобил бил отворен.

Пострадалият горския жандарм бил облегнал лявата си ръка на вратата и се виждала част от лицето му. Вместо да спре и да извърши указаното му от чиновниците, обвиненият А.Ш., който бил в една от четирите каруци, движещи се дружно, замахнал с пръчка, с подложен на нея гумен ремък, употребена от него като бич за коня, като през отворения прозорец блъснал потърпевшия в региона на лицето и в ръката.

По делото са били разпитани очевидци, осъществени експертизи, събрани гласни и писмени доказателства и други Предстои Районен съд-Хасково да насрочи първо съвещание. Наказанието, което е планувано за закононарушението, в което е упрекнат А.Ш., е до 3 години „ отнемане от независимост “.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР