Районна прокуратура – Видин е внесла за разглеждане в съда

...
Районна прокуратура – Видин е внесла за разглеждане в съда
Коментари Харесай

Съдят рецидивист от Видин, тормозил цял блок

Районна прокуратура – Видин е внесла за разглеждане в съда обвинителен акт против И.В. (на 36 години) за осъществено от него, при изискванията на рисков рецидив, закононарушение по член 325, алинея 5, вр. алинея 1 от Наказателен кодекс.
Обвиняемият И. В., дружно с приятелката си, живее в апартамент в блок на ул. „ Нечаева “ във Видин. Мъжът неведнъж създавал проблеми на съседите, като пускал мощна музика, правел кавги, нарушавал публичния ред и спокойствието на другите жители на постройката.
Около среднощ на 02.11.2020 година от жилището на И. В. още веднъж се чувала мощна музика. Свидетел на протичащото се се обадил в полицията. Помолил да бъде изпратен автопатрул, който да предизвести обвинения да не нарушава нощната тишина.
Органите на реда пристигнали на място и разговаряли с И. В. по отношение на спазването на разпоредбите. След като тръгнали арогантното му държание траяло. Обвиняемият излязъл на междустълбищното пространство и почнал да вика по адрес на другите жители на блока. Отправял към тях обиди и отвращение, че „ когато човек чества, не би трябвало да бъде притесняван и да се вика полиция “. Заплашил ги, че „ ще ги избие и възпламени колите на всичките до един “.
Впоследствие И. В. бил отведен от полицейския патрул в Районното ръководство и арестуван. Предстои делото против обвинения, който е неведнъж осъждан, да продължи в съда.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР