Районна прокуратура – Русе привлече в качеството му на обвиняем

...
Районна прокуратура – Русе привлече в качеството му на обвиняем
Коментари Харесай

Задържаха Венцислав Ангелов - Чикагото за 72 часа

Районна прокуратура – Русе притегли в качеството му на обвинен Венцислав Ангелов, прочут с прякора Чикагото, за това, че е направил непристойни дейности в кабинета на общопрактикуващия доктор И. И. - викал, обиждал, отправил закани, нападнал, блъскал, съборил на земята и душил лекаря. Ангелов е арестуван за период от 72 часа.

Въз основа събраните данни от осъществената инспекция е формирано досъдебно произвеждане за осъществено закононарушение по глава Х на Наказателен кодекс - „ безчинство “, като е указано неотложно започване на процесуално-следствените дейности, оповестиха от държавното обвиняване.

След като бъдат прегледани материалите по преписката от 2 районно управление (на МВР), където е арестуван Ангелов, държавното обвиняване ще реши дали да предприеме дейности против мъжа.

Ангелов беше арестуван късно нощес поради експанзия и принуждение против доктор в кабинета му в Ново село. На видео, което се излъчваше онлайн в обществените мрежи, се вижда по какъв начин двама души влизат в кабинета на лекаря, стартират да го снимат, като му задават въпроси. Стига се до физическа експанзия, съпроводена от непрекъсната вербална офанзива. Българският лекарски съюз сезира Прокуратурата.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР