Районна прокуратура-Пловдив привлече като обвиняем Симеон М., на 32 г.,

...
Районна прокуратура-Пловдив привлече като обвиняем Симеон М., на 32 г.,
Коментари Харесай

Обвиниха 32-годишен мъж за търговия с недекларирани златни накити

Районна прокуратура-Пловдив притегли като обвинен Симеон М., на 32 година, за това, че не е заявил съхраняваните от него полезности – златни украшения, пренасeни през границата на страната и цената на предмета на закононарушението е в изключително огромни размери – закононарушение по член 251 алинея 1 от Наказателния кодекс.

На 1 август 2017 година, в гр. Пловдив, чиновници на бранш Икономическа полиция при ОД на МВР-Пловдив и на Търговско дружество на НАП-Пловдив са направили инспекция в златарски магазин в гр. Пловдив. При осъществено претършуване и изземване от комерсиалния обект, който бил употребен от обвинения Симеон М., както и от къща, населявана от него, били открити и конфискувани общо 4 кг немаркирани златни украшения – пръстени, синджири, обици, гривни и други, както и сумата от към 30 000 лв.. Според данни по досъдебното произвеждане, златните бижута били импортирани от Турция и нямали сложена маркировка с български държавен щемпел.

Под управлението на Районна прокуратура-Пловдив се правят дейни процесуално-следствени дейности по случая. Обвиняемият Симеон М. е с взета мярка за неотклонение от прокурор – “парична гаранция” в размер на 20 000 лв., която сума е импортирана.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР