Районна прокуратура-Казанлък предаде на съд 37-годишен мъж за извършено хулиганство

...
Районна прокуратура-Казанлък предаде на съд 37-годишен мъж за извършено хулиганство
Коментари Харесай

Прокуратурата предаде на съд 37-годишен мъж за нападението над полицаи в Мъглиж

Районна прокуратура-Казанлък съобщи на съд 37-годишен мъж за осъществено безчинство в гр. Мъглиж, оповестиха от пресцентъра на Апелативна прокуратура - Пловдив.

След извършено бързо произвеждане, в границите на 7 дни и дейна работа по събиране на доказателства, бе предявено обвиняване на К.А., на 37 година, за това, че на 29.10.2018 година в гр.Мъглиж, обл.Ст.Загора, е направил непристойни дейности, жестоко нарушаващи публичния ред и изразяващи очевидно пренебрежение към обществото - отправил закани и закани във връзка с чиновници на Министерство на вътрешните работи, посредством водоравен жест с ръка в региона на шията и думите - "Ще ядат пердах, ще хвърчат глави " - закононарушение по член 325 ал.1 от Наказателния кодекс.

К.А. е неосъждан, като за закононарушение по чл.325 ал.1 от Наказателния кодекс, се планува наказване до две години „ Лишаване от независимост “ или „ Пробация “, както и „ Обществено неодобрение “. Предстои насрочване на делото за разглеждането в Районен съд – Казанлък.

По случаите за нарушение на публичния ред на 29 октомври 2018 година, на пътя преди село Черганово, общ. Казанлък и град Мъглиж, се води следствие по 5 производства и към актуалният стадий е завършено бързото произвеждане по отношение на обвинения К.А. По другите следствия дейната работа продължава.

За интервала от 1.01.2018 година до 31.10.2018 година по актове на Районна прокуратура-Казанлък са импортирани в съда 10 производства за закононарушения по всички алинеи на чл.325 от Наказателния кодекс, като са наказани с влезнал в действие правосъден акт девет лица.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР