Районна прокуратура – Варна задържа за срок до 72 часа

...
Районна прокуратура – Варна задържа за срок до 72 часа
Коментари Харесай

Задържаха 27-годишен варненец, обвинен за грабеж на златно бижу в Морската градина

Районна прокуратура – Варна задържа за период до 72 часа 27-годишен мъж, притеглен към наказателна отговорност за обир, осъществен на 23 юли 2023 година. Наблюдаващият случая прокурор ще упорства за установяване на най-тежката мярка за неотклонение по отношение на П.А. като следва настояването да бъде импортирано в съда.

Докато се разхождала в Морската градина на Варна, жена на 54 години станала обект на посягане от незнаен за нея мъж. Неочаквано той се доближил към нея и опитал да отнеме златен синджир с медальон, който висял на врата й. При издърпването обаче верижката се скъсала и паднала на земята, а в ръцете на нападателя останала единствено златната висулка.

След подадения сигнал неотложно била стартирана работа по следствие на случая и търсене на причинителя. Установена била съпричастността на 27-годишен мъж от село Каменар към закононарушението. П.А. бил арестуван и притеглен към наказателна отговорност за закононарушение по член 198, алинея 1 от Наказателен кодекс.

Работата по случая продължава под управлението и надзора на Районната прокуратура във Варна. Предстои прецизиране на обвиняването с оглед предходните престъпни прояви и осъждания на П.А. Той е добре прочут на органите на реда и е осъждан.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР