Районна прокуратура – Варна наблюдава и ръководи досъдебно производство за

...
Районна прокуратура – Варна наблюдава и ръководи досъдебно производство за
Коментари Харесай

Двама мъже, отглеждали марихуана, остават в ареста

Районна прокуратура – Варна следи и управлява досъдебно произвеждане за развъждане на растения от рода на конопа, откакто в хода на профилирана интервенция били разрушени две оранжерии с марихуана. Към наказателна отговорност за закононарушения по член 354в, алинея 1 са привлечени двама мъже на възраст 35 година и 36 година, а 36-годишният Д.Д. е обвинен и за държане на марихуана, оповестяват от Апелативана прокуратура.

Двете пространства били открити в два жилището, наети от обвинените. Оранжериите били добре оборудвани с лампи, системи за климатизация и вентилация, влагоабсорбатори и напоителни системи.

В апартамент, стопанисван от Д.Д., били открити 139 стръка растения от рода на конопа, а в другата оранжерия, употребена от П.В., били открити 100 стръка. В хода на следствието, на различен адрес, било открито и конфискувано количество суха тревиста маса.

Двамата мъже бяха арестувани за период до 72 часа с разпореждане на наблюдаващия случая прокурор от Районна прокуратура – Варна с оглед довеждането им пред съда за установяване на ограниченията им за неотклонение. Днес състав на Районен съд почете като основателни настояванията на прокуратурата и дефинира " задържане под стража “ за Д.Д. и за П.В.

Определенията подлежат на обжалване пред Окръжен съд - Варна.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР