Районен съд– Кюстендил одобри споразумения и наложи наказаниялишаване от свобода“

...
Районен съд– Кюстендил одобри споразумения и наложи наказаниялишаване от свобода“
Коментари Харесай

Районен съд – Кюстендил одобри споразумения и наложи наказания на трима чужди граждани, за незаконно влизане или излизане от страната

Районен съд– Кюстендил утвърди съглашения и наложи наказания„ отнемане от независимост “ за период отпо 3 месеца, осъществяването на които се отсрочва за изпитателен период отпо3 години и „ санкция “ в размер отпо100 лева, по повод награждани на Ирак и Сирия.36-годишният АуадА.от Ирак и 44- годишнияСбиаР. от Сириясе признаха за виновнив това, че на06.10.2022година, в региона наместността „ Славчето “, Община Трекляно, на към 10 метра от419 гранична пирамида, са създали опит да излязатпрез границата на странатазаРепублика Сърбия, без позволение на надлежните органи на властта, като действието е останало незавършено по независещи от дееца причини– закононарушение почл. 279, ал.1от Наказателен кодекс.

Одобрените споразуменияиматпоследиците на влезнала в законна мощ присъда. ОпределениятанаРайонен съд – Кюстендилса дефинитивни и не подлежатна обжалване.

Районен съд– Кюстендил наложи наказание„ отнемане от независимост “ за период от3 месеца, осъществяването на което се отсрочва за изпитателен период от 3 години и „ санкция “ в размер от 100 лева, във връзка с 28- годишен жител на Афганистан, който се призна за отговорен в това, че на 01.10.2022 година е влезнал през границата на страната ни от Република Сърбия, в региона на ГКППОлтоманци, без позволение на надлежните органи на властта.Съдътодобри съглашението реализирано сред Районна прокуратура – Кюстендил и отбраната на обвиняемияМахдиС.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР