Районен съд – Варна одобри постигнато между страните споразумение, с

...
Районен съд – Варна одобри постигнато между страните споразумение, с
Коментари Харесай

22-годишен бандит, нападнал и ограбил жена в центъра на Варна, няма да лежи в затвора

Районен съд – Варна утвърди реализирано сред страните съглашение, с самопризнание на виновността, по силата на което на 22-годишен юноша бе наложено условно наказване за осъществен от него през м. януари предходната година обир над жена. Подсъдимият бе наказан на една година отнемане от независимост, отсрочено с 3 години изпитателен период.

Самото закононарушение е осъществено рано сутринта на 29 януари 2021 година. Жертва на похищението станала жена, която до момента в който вървяла по тротоара на бул. " Владислав Варненчик “ в централната градска част, при разминаване с подсъдимия била нападната от него. Веднага откакто я подминал 22-годишният юноша се обърнал, блъснал я по главата и издърпал носената през рамото ѝ чанта, с наличните се в нея портфейл, мобилен телефон, персонални документи, банкова и здравна карти. Пострадалата се пробвала да задържи чантата, само че не съумяла, а нападателят побягнал и се скрил в прилежащите на булеварда улици. Общата стойност на отнетите при грабежа движимости възлиза на близо 240  лв.. 

Младежът е с чисто правосъдно минало. Причинените от действието имуществени вреди са възобновени на потърпевшата. В тежест на подсъдимия остават направените по делото разходи. Съдебният акт е финален и влиза в действие незабавно.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР