Районен съд – Варна наложи условно наказание за ползване на

...
Районен съд – Варна наложи условно наказание за ползване на
Коментари Харесай

Осъдиха мъж, опитал да пробута фалшива диплома в КАТ-Варна

 Районен съд – Варна наложи условно наказване за прилагане на неистинска тапия пред " Пътна полиция “, оповестиха от пресслужбата на институцията.             

37-годишен мъж беше наказан на 4 месеца отнемане от независимост, с 3 години изпитателен период. Пред състав на Районен съд – Варна подсъдимият призна виновността си в това, че на 2 март тази година в постройката на бранш “Пътна полиция " към ОД на Министерство на вътрешните работи, умишлено се употребил от неистинен формален документ – тапия за приключено главно обучение, препис.

На показаното на името на подсъдимия удостоверение за приключено обучение като издател на документа била посочена Професионална гимназия по строителство в Силистра. Деянието е наказуемо по член 316 от Наказателния кодекс. За самото сформиране на неистинския документ от подсъдимия не може да се търси наказателна отговорност.

Наказанието беше наложено по силата на реализирано сред страните и утвърдено от съда съглашение. Съдебният акт е финален и влиза в действие незабавно.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР