Районен съд – Кюстендил одобри споразумение и наложи наказание от

...
Районен съд – Кюстендил одобри споразумение и наложи наказание от
Коментари Харесай

1 година затвор за опасен рецидивист

Районен съд – Кюстендил утвърди съглашение и наложи наказване от 1 година „ отнемане от независимост “ на 35- годишен кюстендилец, който се призна за отговорен в кражба, при изискванията на рисков рецидив.

На 27.04.2021 година, Я. А. е направил опит да отнеме непознати движими движимости – железни тръби и пеобрази, от дворно място, стопанисвано от компания „ Д… “ ЕООД, на ул. „ Николичевски път “ в Кюстендил. Деянието е останало незавършено, заради независещи от дееца аргументи – хванат е директно след осъществяване на кражбата.

Подсъдимият е направил опит да отнеме непознати движими движимости – дизелово гориво, на 05.05.2021 година, от контейнер на товарен автомобил, паркиран на ул. „ Бузлуджа “ в Кюстендил. Опитът е останал незавършен, заради независещи от дееца причини- хванат е на мястото на престъплението от чиновници на СОТ – 161.

Наказанието „ отнемане от независимост “ за период от 1 година да бъде изтърпяно при първичен „ непоколебим “ режим, дефинира РС- Кюстендил, под председателството на арбитър Николай Николов.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР