Районен съд – Бяла Слатина постанови ефективна присъда от две

...
Районен съд – Бяла Слатина постанови ефективна присъда от две
Коментари Харесай

Мъж осъден на две години затвор след грабеж

Районен съд – Бяла Слатина постанови ефикасна присъда от две години " отнемане от независимост ", която ще би трябвало да се изтърпи при в началото " общ “ режим от подсъдимия Я. Я. Той бе приет за отговорен в това, че за времето от 22:30 ч. на 25.12.22 година до 02:00 ч. на 26.12.22 година в с. Бъркачево от частен дом е лишил от владението на В. Д. движими движимости на обща стойност 86.90 лева и парична сума 3 560 лева, нейна благосъстоятелност, с желанието незаконно да ги присвои, като е използвал за това мощ – удрял я е с ръце в региона на гърдите, блъскал я е и я е душил, с което й е предизвикал лека телесна щета.

По искане на подсъдимия и неговата отбрана делото мина по реда на съкратеното правосъдно разследване, като подсъдимият призна напълно обстоятелствата, изложени в обстоятелствената част на обвинителния акт и се съгласи да не се събират доказателства за тях. При този ред на разглеждане на делото, законът задължава съда да понижи наложеното наказване с една трета.

Първоначалното наказване, несъмнено от съда за това закононарушение е три години " отнемане от независимост “, което след редукцията дефинира наложеното наказване за Я. Я. да е две години " отнемане от независимост “ при първичен " общ “ режим. Пострадалата В. Д. в това правосъдно произвеждане не е предявила цивилен иск.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР