Районът около клуба, за който стана известно, че е частен

...
Районът около клуба, за който стана известно, че е частен
Коментари Харесай

Прокуратурата и МВР влязоха в частния клуб, свързван с убития Мартин Божанов

Районът към клуба, за който стана известно, че е частен за магистрати и ръководен от Нотариуса, е отцепен от полиция. Главният секретар на Министерство на вътрешните работи Живко Коцев пък заяви, че вътрешното ведомство стартира проверка колко време е функционирал клубът и дали се е посещавал единствено от избран кръг лица с членски карти. 

Вчера от прокуратурата оповестиха, че от 2023 година работи по досъдебно произвеждане за проведена незаконна група, част от която е Мартин Божанов, основана за оказване на напън на магистрати, за имотни измами и пране на пари. Работата по случая е почнала, откакто в края на 2022 година в прокуратурата постъпва кореспонденция от ГДБОП, формирана по сигнал, където се загатва за съществуването на подобен клуб.

50-годишният Мартин Божанов, прочут на Министерство на вътрешните работи и прокуратурата за имотни измами и против който има подадени сигнали, че е заплашвал магистрати, бе убит на 31 януари към 19.20 часа в затворен жилищен комплекс, построен на мястото на някогашните дипломатически тенискортове в столичния кв. " Горна баня ".

 

Днес Народното събрание пък реши краткотрайна комисия да ревизира всички обстоятелства и условия, свързани с активността на групата към Нотариуса. " За “ бяха 191 народни представители, без „ срещу “, един „ въздържал се “.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР