Район Тракия“ бе първия квартал в град Пловдив, в който

...
Район Тракия“ бе първия квартал в град Пловдив, в който
Коментари Харесай

„Любов в лудницата“ с вход свободен в район Северен

Район „ Тракия “ бе първия квартал в град Пловдив, в който започва плана „ Включи квартала – Театър в парка “. Комедията „ Любов в лудницата “ с присъединяване на обичаните артисти Албена Павлова и Ненчо Илчев същински зарадва тракийци в парка до магазин Лидъл. След тях, спектакъла видяха поданици на кв. Кючук Париж в парк „ Белите брези “, регион Южен. Следващият беше в парк „ Ружа “ за жителите на кв. Христо Смирненски, регион Западен.

Хора от разнообразни възрасти, майки с деца, пенсионери, фамилии, малчугани с колела и хора с двигателни проблеми, които другояче мъчно напущат регионите, „ окупираха “ за минути парка и се смяха до сълзи на радостната комедийна история.

Проектът „ Включи квартала – спектакъл в парка “ е фестивал, зависещ на театралното изкуство, който прави поредност от театрални вечери, отворени за всички хора, без значение от възраст, пол, етнос, обучение или ползи.

Включва един театър, четири квартала на град Пловдив, четири особено издигнати подиуми и свободен вход за аудитория. Организатор е „ Маскарт “, една от водещите компании в организацията на събития в Пловдив.

Проектът се финансира от Община Пловдив и е част от Културния календар на града.

Дойде ред и на кв.Кършияка, регион Северен. Представлението „ Любов в лудницата “ ще се играе на 19 юни 2019г. сряда от 20.30 часа.

Автор на „ Любов в лудницата “ е Емил Бонев, режисьор- Емил Марков.

Носете си нещо за сядане и положителното си въодушевление!

За спомагателна информация: 0894/ 611188
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР