Райна ще закове 41 години само след месец, а все

...
Райна ще закове 41 години само след месец, а все
Коментари Харесай

Отврат: Бръчките съсипаха Райна! 40-годишната стара мома прелива от злоба и ляга с младоци за внимание

Райна ще закове 41 години единствено след месец, а към момента е сама и няма деца. Оттук нататък ще й е все по-трудно да сътвори семейство, тъй като времето не прости никому, а и тя не е склонна на взаимни отстъпки, което е типична линия на всяка остаряла мома.

Чалгарката от Сандански очевидно остарява с всеки минал ден. Феновете й, колкото и малко да са на брой, разясняват, че се е състарила ужасно доста. Бръчки са излезли по лицето й, сенки под очите й са се появили, а и кожата й наподобява прекомерно суха.

Очевидно всичко това е комплексирало певицата, защото тя към момента държи да наподобява добре, с цел да си хване мъж и най-сетне да стане майка. Хора, които я познават, настояват, че Райна е станала напряко непоносима. Характерът й в никакъв случай не е бил мил, само че с годините тя като че ли е изгубила способността си да прикрива злобната си същина.

Комплексите на Райна стигнали до такава степен, че тя целеустремено си търсела по-млади мъже, с което се надявала да накара колежките й да й завиждат. Тя скрито се надявала да зачене от някой от младоците, с които си лягала, само че досега не се е намерил простак, който да й направи дете.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР