Райна най-после си намери мъж и е истински щастлива в

...
Райна най-после си намери мъж и е истински щастлива в
Коментари Харесай

Райна спи с ветеринаря Йерусалимов

Райна най-сетне си откри мъж и е същински щастлива в любовта. От няколко години изпълнителката от Сандански се люби със своя съгражданин доктор Вергил Йерусалимов, написа в. „ Уикенд ”. Той е почитан ветеринарен доктор и двамата са се срещнали около четириногите другари. Пилето на фолка обожава животни, също като новия си обичан.



Райна гледа да прекарва оптимално време в родния си град Сандански и да поддържа 38-годишния мъж. Бившата на Коцето е кака на обичания си с 4 години. Съграждани на двойката издават, че са доста влюбени, само че не показват възприятията си в обществените мрежи, а съблюдават правилото за поверителност в персоналния живот.



Македонката обожава животните и доста се радвала, че специалността на новия й обичан е точно да лекува четириноги. Райна считала, че най-сетне е намерила заслужен мъж, който да е татко на децата й. От обкръжението на брюнетката издават, че точно Вергил Йерусалимов е бил до певицата в най-тежкия й миг – гибелта на нейната майка, която умря от рак преди съвсем 3 години. Бившата на Коцето не крие любовта си към мачото, който с изключение на интелигентен, просветен и хубав, е и по-млад от нея.

За разлика от своите колежки, Райна постоянно си е избирала мъжете по хубост, а не по размера на банковите им сметки. Пайнерката не си пада по възрастни и запуснати мъже, а единствено по мускулести мъжкари, какъвто е и настоящият й обичан.

Райна акцентира в свои изявленията, че е обиколила 55 страни, Вергил също обожава да пътува и при всеки комфортен случай заминавал на екскурзия с половинката си. И двамата предпочитали да харчат парите си за екскурзии, а не за дизайнерски облекла и безсмислени първокласни движимости. Двамата към този момент кроят проекти за наследници, издават околните им.



В Сандански доктор Йерусалимов се слави с много положително име. Мъжът няма пороци – нито пие, нито пуши, нито е подвластен от дрога и хазарт (като някои нейни някогашни партньори) и бил правилен на певицата. Райна се ядосвала, че е изгубила толкоз време с несъответствуващи мъже – първо пияндето кокаиноман Константин, а по-късно ММА състезателя Валери Тюлеков. Тя не таи хубави усеща нито към Коцето, още по-малко към Валери, с който се разделиха със скандал и намесата на полиция.

След шумната им разлъка мускулестият мачо се оплака в изявление, че Пилето на фолка има много странни култове в секса и го изтезавала с настояванията си. Брюнетката обичала да се маже със сметана, течен шоколад или да си сервира по тялото плодове и храна, което по никакъв начин не допадало на Тюлеков. Той се чудел по какъв начин да отклонява мераците за фамилиарност на невротичната санданчанка, ожали се спортистът преди години в свое изявление.

Преди време Райна призна, че е буйна, само че не и сантиментална натура. „ При мен сексът би трябвало да е импровизиран. Обичам нови преживявания, харесва ми да варирам, да променям места, имам въображение “, посочи певицата, която очевидно си е допаднала в леглото с Вергил Йерусалимов.

 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР