"Райхле и Де-Масари България Пръдакшън" ЕООД представи успешни Lean практики

...
"Райхле и Де-Масари България Пръдакшън" ЕООД представи успешни Lean практики
Коментари Харесай

Райхле и Де-Масари България Пръдакшън ЕООД представи успешни практики за трансформация в производството


"Райхле и Де-Масари България Пръдакшън " ЕООД показа сполучливи Lean практики за дейно ръководство и промяна в работната среда.

Над 50 посетители от разнообразни предприятия се включиха в събитието, проведено от STOOS Network България. Тихомир Давидов, Мениджър "Производство " в "Райхле и Де-Масари България Пръдакшън " ЕООД показа в началото интернационалната група и завода за фиброоптика в София. "Ние имаме затворен цикъл от развойна активност, произвеждане, доставка и дистрибуция на продуктите. Осигуряваме съгласуваност за построяването на информационни мрежи, центрове за база данни и обществени мрежи ", съобщи той.
Компанията направи промяна на потока в производството, която бе показана от Гергана Банкова, Мениджър "Локален инженеринг и оперативно подкрепяне ". По този метод се реализира нарастване на успеваемостта, машините, висока еластичност, транспарантен поток, възстановяване в интервенциите, надзор над работата и образен надзор на потока.
В целия развой по промяна на производството са взели участие и самите чиновници. Събирани са непрекъснато информация, противоположна връзка и отзиви. След което са оценени данните. Мариела Чешмеджиева, началник "Работен център Кабели " в "Райхле и Де-Масари България Пръдакшън " ЕООД изясни, че новите работни места са тествани авансово и е открито уравновесено състояние. Процесът е лишил към два месеца. "Всичко се получи доста добре и чиновниците одобриха позитивно смяната ", акцентира Чешмеджиева.
На събитието бяха показани още самите екипи и операторите. Ирина Рибарова, Мениджър "Човешки запаси " описа за основаните Академия за водачи, Академия за инженери и Тренинг център. Направени са 201 броя образования по другите стратегии.
Гостите от STOOS Network България разгледаха още производството и измененията. Те бяха от София, Пловдив, Стара Загора и други градове. Групата включваше чиновници от всякакво равнище, от шефове, индустриални мениджъри, мениджъри „ Логистика " СОО, закупчици, координатори, ръководители на екипи.
"Впечатлени сме от видяното. За двете седмици, в които са размествани и пренареждани работните центрове е единствено кулминационната точка на целия развой. Изграждането на тиймлидерите е почнало много преди този момент, те са минали през едногодишна академия за лидерски умения. Убедихме се, че напъните им дават действителни резултати. Радваме се, че събитието се хареса на нашите почитатели ", съобщи Ивайло Машев, член на УС на STOOS Network България.

Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР