Райън Лохте се завърна към състезателното плуване за първи път

...
Райън Лохте се завърна към състезателното плуване за първи път
Коментари Харесай

Лохте се завърна към състезателното плуване, иска медал от Токио

Райън Лохте се завърна към спортното плуване за първи път след повече от година. В сряда той взе участие на националния иампионат на Съединени американски щати в Пало Алто и съобщи, че е трансформирал своите цели и към този момент желае орден от Олимпийските игри в Токио следващата година.

Лохте, който навършва 35 в събота, си подсигурява място на американските олимпийски квалификации, откакто даде резултат от 1:57.88 минути на 200 метра съчетано. Този резултат е с близо 4 секунди по-бавен от неговия международен връх, само че носителят на пет златни олимпийски медала Лохте показа, че е благополучен от достижението си след трите спорни последни години.

View this post on Instagram
A post shared by Ryan Lochte (@ryanlochte) on Jun 27, 2019 at 3:52pm PDT
Лохте беше осъден от плуването за 10 месеца след скандал на Олимпийските игри в Рио де Жанейро, когато излъга, че е бил обран по време на пиянска вечер в Бразилия. Година по-късно той получи и 14-месечно наказване от Американската антидопингова организация за неразрешена интравенозна инфузия (вливане във венозната система на разнообразни инфузионни разтвори), макар че той настояваше, че е ставало въпрос за витамини.

“Точно в този момент няма да се пробвам да потвърждавам нищо на никого. Ще направя това за себе си и за моето семейство. Искам да отида на Олимпийските игри през 2020 година, това ще бъдат моите пети игри, уповавам се да бъда и на подиума. Всичко, което върша в басейна и отвън него е за моето семейство”, сподели Лохте на конференция.

View this post on Instagram
A post shared by Ryan Lochte (@ryanlochte) on Jul 31, 2019 at 5:13pm PDT
Американецът, който мина лекуване за битка с алкохолизма, показа също по този начин, че появяването на бял свят на първородния му наследник Кайдън през 2017 година и на щерка му Лив предишния месец са му дали нов взор върху живота.

View this post on Instagram
A post shared by Ryan Lochte (@ryanlochte) on May 20, 2019 at 4:41pm PDT
“Откакто синът ми Кайдън и щерка ми се родиха имам нова вероятност за живота. И несъмнено не съм същия човек, който бях преди три години. Различен човек съм. Просто се пробвам да бъда друг човек. Имах доста възходи и падения. Аз съм тук, с цел да се състезавам и имам своите цели за 2020 г.”, добави Лохте.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР