Раците жени, са изключително чувствени, дисциплинирани и адски очарователни и

...
Раците жени, са изключително чувствени, дисциплинирани и адски очарователни и
Коментари Харесай

Тези 3 зодии сред жените са НАЙ-ДОБРИТЕ съпруги

Раците дами, са извънредно чувствени, дисциплинирани и пъклен очарователни и те постоянно ще ви посрещат както с топла вечеря, по този начин и с топла прегръдка, тъй като просто обичат да се грижат за най-близките си хора. 

Страхотни пазителки на дома, само че и същински факири в работата и дилемите си. Те са едни от най-верните партньорки, които можете да срещнете.

Жените овен са доста целенасочени и пъклен енергични и дейни, като те обичат да поставят доста старания, с които да подсигуряват, че всички към тях се усещат добре, а фамилията им е щастливо и обгрижено. 

Техните фамилии постоянно живеят в обилие, а децата на тази жена са доста обичани и се гледат с изключителна отдаденост.

Лъвовете също са невероятни съпруги, изключително с техния котешки сексапил и паметен тип и сила, тя съумява да покрие безусловно всички фронтове и то на 100 % - постоянно ще е на линия и ще държи всички изправени, когато те сами не могат.

Единственото нещо, което може да спре Лъвицата, е изменничество от страна на мъжа й. Тя ще откри някой, който да й носи „ плячка “, само че няма да търпи изменничества в фамилията, безапелационни са астролозите

Това което най-вече ненавижда дамата лъв и което може да я откаже от колегата ѝ, е измяната, което тя е неспособна да елементарни и в никакъв случай няма да не помни.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР