Растящата Луна е подходяща за въпроси, които са във фаза

...
Растящата Луна е подходяща за въпроси, които са във фаза
Коментари Харесай

Кармичната памет се включва днес и всичко случващо се следва да се преценява от тази гледна точка

Растящата Луна е подобаваща за въпроси, които са във фаза на напредък на развиване, както и за ново начало. Всичко пораства по-бързо през този интервал.

Луната в символ Водолей и на луфт до 11:34ч 

През това време не трябва да се подхваща нищо значимо. Уязвими са сухожилията, вените, глезените. Чувствителна е нервната система. Да не се тича, да не се върви дълготрайно, да не се стои дълго време прав. Очите също са уязвими. Да не се сменят медикаментите и метода на лекуване.

В 11:34ч Луната минава в символ Риби до 13:03ч на 26 октомври

Занимавайте се с каузи, които изискват подсъзнателен метод. Общувайте с хора, с които не е нужно да се преструвате. Усвоявайте нови типове креативна активност (можете да опитате да започнете да рисувате, да пишете музика, текстове или стихове, разкази, пробвайте се в дизайна). Участвайте в щедрост и по какъвто и да е метод помагайте на тези, които се нуждаят от нея. Уредете си сантиментални срещи - вечеря на свещи, разходки, четене на любовна поезия, гледане на любовен филм. Можете да започнете недояждане, с цел да отслабнете и да прочистите тялото. Уязвими са ходилата на краката. 

Лунен календар: продължава 10 лунен ден до 16:37ч

Ден на дейната мъжка сила, удобен както за ново начало, по този начин и за продължаването на към този момент почналите каузи. Да приключвате връзки или да слагате завършек на нещо не се предлага. Делата, стартирани в този момент, в близко бъдеще ще бъдат сполучливо завършени. В бизнеса ще бъдат продуктивни пътувания, а договаряния и контракти, подписани в този ден, ще имат положителни вероятности и ще донесат добра облага. В житейски проект шансът ще ви съпровожда. Повечето хора в същото време са другарски настроени.

Потокът от витална сила в човешкото тяло се ускорява, силите могат да стартират да бликат като шадраван. Тези сили би трябвало да бъдат ориентирани към подсилване на връзките с хората, в фамилията, решение на проблеми, както и възстановяване на дома.

Намаляването на силата и неприятното здраве през днешния ден демонстрират, че нещо не е напълно в ред с силата. Най-вероятно това е породено от затънал метод на живот. В здравно отношение козметичните процедури е по-добре да се отсрочат. Не би трябвало да изстисквате пъпки, да късате бенки, да премахвате брадавици. Болестите, които стартират са кармични. Ако човек злоупотреби с силата, това води до нарушаване на имунната система и онкологично.

В този ден става включване към егрегора на фамилията. Включва се и кармичната памет и всички ставащи събития следва да се преценят от тази позиция. Благоприятно за развиване на партньорските връзки. Добре е да отделите време за родители, родственици, да бъдете повече време с децата си, със фамилията си. Сега е време единствено за прояви на обич. 10-ия лунен ден е уместно време за самопознание и самоусъвършенстване. Човек може внезапно да открие в себе си нови качества. 

Подстригването е рисково, може да подкопаете здравето си. Откажете се да скъсявате косите си, да подравнявате краищата им, още повече от фундаментално подкастряне. Всичко това ще докара до разнообразни неприятности със здравето. 

Следва 11 лунен ден от 16:37ч на 24 октомври до 17:01ч на 25 октомври

Всичко, което започнете в този момент, би трябвало да бъде доведено до край. Не се предлага бездейност, само че и да се претоварвате е несвоевременно. Да не се подхващат рисковани действия. Сега може да се стартират единствено такива каузи, които изискват цялостна физическа и психическа отдаденост. Подстригването към този момент е позволено и ще освободи непотребната ви отрицателна сила.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР