Растенията са едни естествени декорации за дома или офиса, които

...
Растенията са едни естествени декорации за дома или офиса, които
Коментари Харесай

Използвайте тези растения, те ще внесат позитивна енергия в дома ви

Растенията са едни естествени украшения за дома или офиса, които внасят уют и прохлада по тези места. Много от хората ги употребяват като средство за възстановяване на здравето или с цел да се насладят на хубостта им. Освен че растенията показват своето омагьосване по разнообразни способи, те служат и за отбрана на индивида от негативните трептения, като ги заменят с други позитивни. Вижте по какъв начин може да отбраните дома и фамилията си със следните 10 растения.

Кактус

Кактусите са доста красиви и придават специфичен украсителен щрих на пространствата в дома и офиса. Тези растения изискват специфични грижи за поддържане и за тях се приказва, че защищават от злоба, натрапници, злонамерени лица и в това време всмукват неприятната отрицателна сила на електроуредите.

Джоджен

Освен че е растение с доста изгоди за здравето на индивида, джодженът е бил употребен против магьосничество и злоба от другите хора. Смята се, че който има това свежо растение, ще притегли доста стопански изгоди за дома си.

Бамбук

Напоследък стана много съвременно хората да декорират дома си с бамбук. Ако сложите едно от това растение в хола или в стаята си, то ще притегли положителната сила към вас. Бамбукът носи чувство за благоденствие, успокоение и отдалечава завистта.

Жасмин

Жасминът е прочут като растението на влюбените, тъй като оказва помощ при взаимоотношенията на духовно равнище сред двама души. Препоръчително е да държите това растение в стаи или пространства, които да са споделени с вашия сътрудник, защото то притегля положителната сила за взаимоотношенията и придава романтика.

Розмарин

Розмаринът е растение, което се употребява от далечни времена в доста антични култури. На духовно равнище то може да помогне за привличане на откровена обич и благополучие. Освен да отглеждате растението в домашни условия, вие може да се възползвате от неговите изгоди, като вземете няколко стръкчета розмарин и ги сложите в торбички, а тях поставите в разнообразни краища на къщата. Това ще ви помогне за привличане на лоялни хора.

Мента

Ментата е растение с доста лечебни свойства, от които може да се възползвате когато и да е. Освен че това растение може да ви обезпечи един добър съдружник за здравето, то ще ви помогне за развиването на разнообразни положителни страсти във всяка една среда. Ментата оказва помощ в битката с неприятните трептения и с безсънието. Също по този начин тя ще ви окаже помощ за възстановяване на връзката в дома ви.

Мащерка

В древността мащерката се е употребила за пречистване на дома от неприятните трептения. Освен че гони негативната сила, това растение защищава от кошмари и предизвиква самочувствието, като обезпечава отбрана на дома и неговите жители.

Хризантема
 С този трик ще купите доста неща за малко пари от хипермаркета С този трик ще купите доста неща за малко пари от хипермаркета
Сложна плетеница от особено подредени лавици, чиято съществена цел е да ловят клиенти, съставляват хипермаркетите. Експерти поучават...

Хризантемите са известни със своята хубост и даване на чувство за благоденствие в дома. Това растение ще ви сервира благополучие и доста усмивки, като поддържа възприятието за комизъм в дома ви живо. Препоръчително е да го сложите тук-там, където има доста напрежение и полемики. Хризантемите са свързани с релаксиращия живот.

Евкалипт

Растението е целесъобразно за офис, защото притегля разцвет. Освен това, етеричните масла, които съдържа, оказват помощ извънредно доста на дихателните пътища.

Алое

Алоето се употребява в ритуалите против злоба и неприятен шанс. То вдъхва добра сила в дома и е от жизненоважно значение за привличане на шанс. Ако растението е избледняло, това е, тъй като е погълнало неприятната сила и ви е защитило.

Още от ПОЛЕЗНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР