Растението даже външно наподобява валута със своята плоска форма и

...
Растението даже външно наподобява валута със своята плоска форма и
Коментари Харесай

Не е достатъчно да поставите дафиновия лист в портмонето за пари, има и тънкост

Растението дори външно прилича валута със своята плоска форма и зеленикав цвят. То от дълго време се счита за мощен амулет на пари и не последната роля в това се играе от мощния му мирис, който е главният тип маяк за потока на паричната сила. Портфейлът е олицетворение на материалното благоденствие: точно в него се съхраняват всички парични сметки, както и банкови карти. Следователно този аксесоар по едно и също време носи както силата на своя притежател, по този начин и капитала, който се съхранява в него. Дафинов лист, подложен в портфейл, задейства механизъм, който притегля парични потоци към него. Необходимо е единствено да се съблюдава избран обред. Въпреки че самият лавров лист се смята за мощен амулет за пари, това не значи, че единствено като го поставите в портфейла си, можете незабавно да забогатеете и да станете сполучливи. Кога тъкмо би трябвало да го сложите в портфейла си
Необходимо е да се приготви авансово всичко належащо за ритуала. Лавровият лист би трябвало да е постоянен и равен, без повредени сектори, а портфейлът би трябвало да е с верния цвят: кафяв, черен или зеленикав. За предпочитане той би трябвало да е нов и направен от кожа или различен натурален материал. Не би трябвало да се съхраняват в него остарели касови бележки, както и кредитни карти с задължения. Ако държите банкови карти в портфейла, тогава съхранявайте единствено тези, върху които има позитивен баланс. Освен това в портфейла не би трябвало да има фотоси, силата на които може да прекъсне паричния поток или да го отклони встрани. Също по този начин е доста значимо да спазвате реда за предпазване на банкнотите: по-малките би трябвало да са по-близо до притежателя, когато той отваря портфейла, а по-големите би трябвало да са зад тях. Банкнотите би трябвало да са гладки, да не са набръчкани, без огънати ъгли или скъсани ръбове. За ритуала ще ви би трябвало и алена салфетка, която усилва резултата на всяка потребна сила, както и етерично масло от портокал или мента. Изпълнение на ритуала:
Вземете три лаврови листа, разтрийте ги леко в дланите, с цел да ги подхранвате с силата си. Капнете няколко капки етерично масло върху тях. Увийте лавровите листа в салфетка и ги поставете в отделението на портмоне, където се съхраняват парите. По този метод е належащо да се кажат следните думи: „ Пари до пари, разцвет до разцвет! “. Ритуалът за привличане на пари би трябвало да се прави с възходящата луна, защото това в допълнение ще способства за растежа на материалното благоденствие. Трябва обаче да вземете поради, че понякога талисмана в портфейла ще би трябвало да се актуализира. Ароматът на дафиновия лист, допълнен от миризмата на мента или портокал, изчезва с времето и това води до понижаване на паричните потоци. Нов амулет би трябвало да се направи по същия метод като предходния и да се сложи в същото поделение на портфейла. Откъде се е появило вярването?
Дълго време се смяташе, че с помощта на тръпчивия си мирис, дафиновият лист е в положение да разкрие на индивида тайните на подсъзнанието си и подари със способността да планува бъдещето. Освен това предците са вярвали, че листата обезпечават поддръжка от по-висши сили и оказват помощ за привличане на шанс и благосъстояние. В антична Гърция това растение олицетворявало волята за победа, храброст и неизменност. Затова на главите на спечелилите се носели точно лаврови венци. Един елементарен обред, употребяващ най-обикновения дафинов лист, може да помогне за придобиване на материално благосъстояние и реализиране на триумф. Въпреки забележимата лекост, той се смята за един от най-ефективните и в това време налични способи за увеличение на паричния поток. Нещо повече, значимото е, че този обред е изцяло безопасен, защото дафиновият лист обезпечава поддръжка на висшите сили, притегля силата на благосъстоянието и като цяло оказва помощ за реализиране на триумф в доста области на живота, без да предизвиква никакви странични резултати, които може да са присъщи за други вълшебен техники и ритуали.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР