Рашисткият националболшевик Захар Прилепин е ранен след като автомобилът му

...
Рашисткият националболшевик Захар Прилепин е ранен след като автомобилът му
Коментари Харесай

Взривиха един от най-яростните рашистки идеолози и пропагандисти

Рашисткият националболшевик Захар Прилепин е ранен откакто автомобилът му Audi Q7 бе взривен. Шофьорът му е умрял, заяви уеб сайтът Медуза. 
 
" Експлозията е избухнала на автомагистралата в региона на Бор, службите за незабавна помощ, полицията, Следственият комитет отиват на мястото на нещастието ", декларира източникът. 
 

 
Telegram каналът " Честный детектив " написа, че гърмежът е избухнал, до момента в който Прилепин е отивал на посетители на свои родственици в Нижни Новгород.
 

 
Изданието оповестява, че дружно с националболшевика е пътувала и неговата щерка, само че тя е напуснала колата преди да взривяването й.
 

 
Telegram каналът Mash написа, че Прилепин е в тежко положение, двата му крайници са счупени. Взривното устройство е задействано отдалечено, написа изданието.
 

 
Захар Прилепин е един от най-яростните пропагандисти и идеолози на човеконенавистническата доктрина за тъй наречените " съветски свят ". Той е един от ръководителите на нижегородското поделение на Национал-Болшевишката Партия, в която членува от 1996, взема присъединяване в доста акции.Бил е водещ в малкия екран на олигарха Константин Малофеев " Царьград ТВ ". 
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР