Рапърката Ники Минаж умее провокацията от началото на кариерата си,

...
Рапърката Ники Минаж умее провокацията от началото на кариерата си,
Коментари Харесай

Ето така се празнува рожден ден! Ники Минаж позира без сутиен и задръжки

Рапърката Ники Минаж умее провокацията от началото на кариерата си, а в този момент потвърди, че не се тормози въобще от голотата. Звездата показа в мрежата нова фотосесия, с която чества рождения си ден. Пищната рапърка театралничи по много нищожно " облекло ", като на първата фотография тя няма никакво горнище, само че е прикрила гърдите си с една ръка.

Виж още: Тунинг за Николета Лозанова преди Нова година: Какво е поправя този път хубавицата и къде избяга

С другата пък държи ловко вкусна торта, а останалата част от визията е по-скоро, с цел да не я цензурират в Instagram, както неотдавна се случи с колежката ѝ Мадона. Поп кралицата разгласява фотоси, на които се виждаха зърната ѝ, а от платформата смъкнаха фрагментите, тъй като били прекомерно провокативни и полови. Е, Ники едва ли ще има този проблем с тези фрагменти, само че нищо не би ни изненадало, в случай че скоро изчезнат от профила на рапърката.

Виж още: Тежката изповед на Жана Бергендорф: Влизам в клиника, не желая да умра като Ейми Уайнхаус 

Минаж другояче има добър опит с блестящите домашни празненства. Наскоро тя направи неповторим ваучър за рождения ден на сина си. Рапърката към момента не е разкрила по какъв начин се споделя момчето, само че с текста под фотосите се обръща към него с " Папа Беър ". " Ти си най-хубавото момче на целия свят. Не знам какво направих, с цел да те заслужа, само че дано Господ те благослови. Мама и баща няма да спрат да те обичат ", добави още тя. 

Темата на празненството е било детското филче " Кунг-фу панда ". Имало забавни сладки почерпки за гостите - кексчета, близалки, торти на три етажа и шарени бонбони. Имало е и фото кабина, в която гостите са могли да си създадат фотография за спомен от събитието. Как обаче е провела своето празненство, не е известно, само че в случай че съдим от фотосесията, то евентуално тематиката е била еротика.

Изображение: https://www.instagram.com/nickiminaj/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР