Рапърите Еминем и Jay-Z ще съдят компанията на скандалния филмов

...
Рапърите Еминем и Jay-Z ще съдят компанията на скандалния филмов
Коментари Харесай

Еминем и Джей Зи съдят продуцента Уайнстийн за 800 хиляди долара

Рапърите Еминем и Jay-Z ще съдят компанията на скандалния кино продуцент Харви Уайнстийн, които дължи на брачна половинка на Бионсе 480 000 $, а на звездния му сътрудник 352 000. Уайнстийн не е изплащал хонорарите на музикантите полагащи им се за писането на музика за неговите кино плановете, оповестява Complex.

Jay-Z, е записан като създател на саундтрака за документалната поредност на "Rest In Power: The Trayvon Martin Story " и "Time: The Khalif Browder Story ", а Еминем е писал музиката за кино лентата "Southpaw " ( Левичар). През март Уайнстийн разгласи банкрут и неспособност да заплати хонорари на доста от своите чиновници.

Един от пострадалите е Куентин Тарантино, който разгласи, че продуцента му дължи 4 милиона $. Харви Уайнстийн беше упрекнат в тормоз от десетки дами, в това число актрисите Анджелина Джоли, Ашли Джъд и Ума Търман. След вълната от обвинявания той беше уволнен от личната си компания, а управляващите в Ню Йорк заведоха дело против него. Група дами подаде правосъден иск против продуцента и чиновниците на компанията. Американската кино академия го изключи от състава си, като анулира участието му.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР