Рапарът Станислав Найденов – Спенс и майката на най-малкия му

...
Рапарът Станислав Найденов – Спенс и майката на най-малкия му
Коментари Харесай

И жената на Спенс се оплака от домашно насилие

Рапарът Станислав Найденов – Спенс и майката на най-малкия му наследник – Петра, се разделиха преди няколко години. Първо Петра завежда дело за домашно принуждение против рапъра, само че не съумява да го съди. След това, тя заживява със сина си при новият й сътрудник – предприемачът Веселин Кавръков.

Тогава Станислав вади скандални чатове в обществените мрежи сред него и нея. От тях излиза наяве, че постоянно подаръците, даже самун, които е изпращал на сина си, са отивали в кофата за отпадък.

„ Едно е съвсем несъмнено – когато използваш кофата за отпадък, с цел да хвърлиш там дрешките и хляба платен с обич от мен за сина ми, няма по какъв начин да успокоиш съвестта си и жертвата да си ти. Как другояче ще излезе, че Спенс не е купил нищо на сина си? Поне дрешката можеше да дариш на майка в потребност “, написа рапърът, написа „ Телеграф “.

И дамата на рапъра Спенс му заведе дело за домашно принуждение, като Андреа на Васил Драганов след раздялата им. И двете дами обаче го изгубиха.

„ Спечелих делото, което някогашната ми към този момент половинка госпожа Петра Вълчева заведе против мен за твърдяно за осъществено по отношение на нея „ домашно принуждение “, изразяващо се в акт на вербална експанзия против нея, във време когато към този момент от дълго време не бяхме дружно “, написа в писмо до медиите Станислав Найденов.

Войната сред тях е най-много за сина им Максим, който скоро стана на 5 година За последно по Коледа музикантът се ожали, че майката на детето прави пречки то да прекарва празниците с татко си. Той сподели: „ За най-голямо страдание на госпожа Вълчева и фамилията й, която сред прочее почитам и към което имам положително отношение, общото ни дете ще носи моите имена – Максим Станиславов Найденов.

За правото да бъда в живота му и той да ме познава, макар щенията на майка му, желая да пораства с обичта и закрилата на по-големите си брат и сестра. Ще се боря и съм подготвен да платя всяка цена, включително достолепието ми да не бъде пощадено, даже да няма прошка и за най-близките ми хора “.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР