Рапърът Лил Уейн беше обвинен в притежание на огнестрелно оръжие,

...
Рапърът Лил Уейн беше обвинен в притежание на огнестрелно оръжие,
Коментари Харесай

Обвиниха рапъра Лил Уейн в притежание на оръжие

Рапърът Лил Уейн беше упрекнат в владеене на огнестрелно оръжие, оповестиха Асошиейтед прес и Франс прес.

Обвинението е обвързвано с случай, датиращ от края на предходната година. Ако бъде приет за отговорен, Лил Уейн рискува да получи до 10 години затвор, предава Българска телеграфна агенция.

Рапърът, същинското име на който е Дуейн Майкъл Картър младши, е махленски в владеене на оръжие и муниции при полицейско претършуване на частен аероплан през декември 2019 година, съгласно документ на Федералния съд в Маями, Флорида.

Според "Маями хералд " Лил Уейн, който има имение в Южна Флорида, е признал, че револверът, открит в багажа му, е негов. Рапърът е споделил на полицията, че оръжието му е подарък за Деня на бащата.

При полицейската инспекция са открити също кокаин, екстази, хероин, марихуана, болкоуспокояващи и над 25 000 $ в брой, твърди вестникът.

Лил Уейн е осъждан преди повече от 10 години по настрана обвиняване. Законът в Съединени американски щати не разрешава на осъждани лица да имат оръжие.

Рапърът и притежател на пет награди "Грами ", който наскоро попадна в заглавията, откакто обществено засвидетелства поддръжката си за Доналд Тръмп няколко дни преди президентските избори, би трябвало да се яви пред съда в Маями на 11 декември.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР