Рапърът Кристиан Талев – Криско и жена му Цветелина Петрова

...
Рапърът Кристиан Талев – Криско и жена му Цветелина Петрова
Коментари Харесай

Компромис в името на децата: Криско се събра с жена си в Дубай

Рапърът Кристиан Талев – Криско и жена му Цветелина Петрова са изгладили недоразуменията между тях. Преди няколко месеца те имаха съществени проблеми във връзката си и бяха пред разлъка, само че очевидно са съумели да създадат компромис в името на двете си деца.
За да умилостиви половинката си и да я завоюва още веднъж, хитовият реализатор я е завел на отмора в Дубай. Подарил й е и златна гривна на първокласната френска марка „ Картие ”. Справка в интернет демонстрира, че бижуто коства 6000 лв.. Крисковица гордо се пъчи с лъскавия накит и театралничи с него за фотоси. Изглежда, скъпите блага доста спомагат за хармонията в фамилията.

Хора от обкръжението на Талев настояват, че той се е изпокарал съществено с Цветелина през предишното лятото. Конфликтите почнали след появяването на сина им Даниел, който неотдавна навърши 1 година. Младите родители имат и щерка Амая на 2 години и половина. Петрова била извънредно изнервена около двете дребни деца, а изпълнителят не й е оказвал огромна поддръжка, тъй като или ходел по участия, или си имал други занимания за свободното време. Не е ясно дали се е появил трети човек във връзката им, само че съгласно осведомени по-скоро се касае за проблеми от различен темперамент.

След драмата, през която минаха, Криско и жена му взеха решението да са по-дискретни по отношение на персоналния си живот. Рапърът показа, че към този момент няма да демонстрира децата си в общественото пространство. „ Когато пораснат, дано да се демонстрират, в случай че желаят. Сега са още дребни и избираме да ги пазим от любопитните погледи ”, разяснява габровецът.

Изпълнителят на шлагера „ Шапка ти смъквам ” нееднократно е разказвал за началото на любовта си с кръшната Цвети. Запознали се на фотосите на негов видеоклип. По това време хубавицата се изявявала като танцьорка.

Преди да роди, тя работела и като стюардеса. Дори имала проекти да се откри в Дубай, само че Талев я убедил да се върне в родината, с цел да бъдат дружно.

Сега Петрова твърди, че желае да се отдаде на фамилията и на двете си деца. Тя няма желание да се връща на работа. Животът с Криско доста я трансформирал и кълченето в нищожно облекло в този момент не е измежду целите й. „ Беше прекрасен интервал от моя живот, само че към този момент съм друг човек и ме вълнуват други неща! ”, безапелационна е младата майка, която изцяло е загърбила нощните занимания.

Преди да се залюби с Цвети, Талев излизаше с плеймейтката Ася Капчикова.



Говори се, че тя неведнъж му слагала рога и това го подтикнало да я разкара. За да му отмъсти, русокоската стартира да подмята в свои изявленията, че рапърът е бисексуален и спи с мъже. Даже се изцепи, че той в никакъв случай не я е удовлетворявал в леглото. По думите й интимните им контакти се случвали толкоз рядко, че им се събирали не повече от 3 пъти в месеца.

Хора от обкръжението на Криско настояват, че думите на някогашната му Ася в действителност го жегнали. С днешна дата те са в ледени връзки, а в случай че инцидентно се засекат някъде, даже не се поздравяват.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР