Рапарът Криско спи с мъже, твърди бившата му приятелка –

...
Рапарът Криско спи с мъже, твърди бившата му приятелка –
Коментари Харесай

Ася Капчикова разтърси шоубизнеса с тази новина за Криско!

Рапарът Криско спи с мъже, твърди някогашната му другарка – плеймейтката Ася Капчикова. Русокосата моделка втрещи почитателите, защото за пръв път си разреши да издаде половите пристрастености на експоловинката си и да добави, че е осведомена с още по-пиканти детайлности.

„ Впоследствие, след нашата разлъка, разбрах, само че аз не мога да осъждам никой, всеки да си живее живота както желае, съобщи Капчикова.

Макар в живота на русокоската към този момент да има нов мъж, тя с необятна усмивка приказва за габровеца и споделените им моменти. Без да се тормози от неуместните въпроси Ася споделя в предаването на Венета Райкова, че с музиканта са поддържали напълно естествени връзки, написа „ Телеграф “.

Въпреки това сексът куцал – правели го един път или два пъти в седмицата, като оправданията на рапъра били свързани с професионалните му задължения, било то нови музикални планове или участия. Красавицата търпеливо чакала моментите, в които двамата оставали уединено, само че в пои-късен стадий схванала, че половият им живот е цялостна тъга.

Още до момента в който бяха гаджета, потеглиха клюки, че Кристиан Талев е минал на другия бряг. Още през 2015 година се заприказва, че бургаски предприемач е спонсорирал първите клипове на рапъра против интимности в леглото. Други напомнят, че по едно време Криско живееше с сътрудника си Миро, като двамата се оправдаваха, че просто си разделят разноските за квартирата. През септември 2015 година пък гръмна новината, че изпълнителят на „ Базука “ е задържан след гей оргия в хотел в Горна Оряховица.

Явно моделката не е издържала на напрежението и е решила, че връзката е към края си. Няколко месеца по-късно двамата се разделили дефинитивно.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР