Рапър е вкаран в затвора, след като е присъствал на

...
Рапър е вкаран в затвора, след като е присъствал на
Коментари Харесай

Рапър е вкаран в затвора, защото е носел само чорап на „почти гол“ парти в клуб Mutabor

Рапър е вкаран в пандиза, откакто е участвал на „ съвсем гол “ празненство в Русия с оценка единствено с чорап, с цел да се покрие.

Николай Василиев, чието артистично име е Вацио, ще прекара 15 дни в пандиза и беше санкциониран с £1710 за дребно безчинство и " гей агитация ". Той отиде на двудневното празненство в клуб Мутабор в Москва единствено с чорап на Balenciaga върху мъжеството си. Известно е, че Владимир Путин е прегледал фотоси и видеоклипове с X-оценка, направени на празненството, и е изискал наказване за забърканите, като е наредил репресии против „ развратните “ гуляйджии.

Рискованите лудории са обидили фронтовите войски, настояват локални медии. Baza, обява в Русия, споделя: „ Артистите, присъстващи на „ голото “ празненство, започнаха да имат проблеми, откакто военнослужещите, участващи във [военната кампания], се възмутиха от празненството – и фотосите и видеоклиповете стигнаха до Владимир Путин. Участниците в празненството бяха осведомени, че в този момент ще имат огромни проблеми. "

Настя Ивлеева, 32-годишната во...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР