Рап звезда предизвика невероятен куриоз в мрежата. Той твърди, че

...
Рап звезда предизвика невероятен куриоз в мрежата. Той твърди, че
Коментари Харесай

Всичко Е Било Лъжа, Целият Ни Свят Се Преобърна! Доказаха Безусловно, Че Земята Е Плоска! Вижте Снимки!

Рап звезда провокира необикновен куриоз в мрежата. Той твърди, че планетата Земя е плоска и даже възнамерява да го потвърди. Най-забавното е, че в неуместната обстановка се включиха и от НАСА. И даже се пробват да го разубедят с доказателства, че изказванието му е нерационално. И го зариват с доказателства за това.

Астронавтите от НАСА към този момент няколко дни се пробват да успокоят рапъра „ BOB “. Причината е, че известният рапър събира пари за пускане на сателит, с цел да потвърди, че Земята е плоска.

Първи се опита да го спре Тери Виртс, който е бил два пъти в космоса.

„ Мога да му спестя доста пари. Земята е кръгла. Летях към нея “, написа астронавтът от своя профил в Twitter.

След това към дебата се причислява и Бъз Олдрин, един от астронавтите, които са се разхождали по повърхността на Луната. Олдрин изяснява на рапъра какво е това орбита, написа разкрития.ком.
„ Аз също желая да му спестя пари. Това се назовава орбита — извити пътища на небесните обекти към звезди, планети или Луната “., споделя той.

В куриозната обстановка се включиха и други техни сътрудници.

Астронавтът Скот Кели Боб даже му изпратил видеозапис. С него той потвърждава, че Земята има формата на сфера и му предлага събраните пари за пускане на спътника да се дарят за жертвите на ураганите „ Ирма “ и „ Мария “.



Реакцията на ексцентричния музикант не закъсняла.

Въпреки всичко рапърът не бил уверен. И към момента желае да прати сателит, който да потвърди, че Земята е плоска.

„ Хората нормално ви разубеждават, когато крият нещо от вас “, написа той в Twitter. За девет дни музикантът е съумял да събере близо 5 000 хиляди $. Пари дарили 169 души, които споделят възгледите му.

Това не е първият път, когато този музикант влиза в спор с учените. През 2016. година рапърът провежда разискване с астрофизика Нийл Деграс Тайсън.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР