Рап изпълнителят Атанас Колев, който имаше шумна връзка с певицата,

...
Рап изпълнителят Атанас Колев, който имаше шумна връзка с певицата,
Коментари Харесай

Мария Илиева заменена в сърцето на млад рапър

Рап изпълнителят Атанас Колев, който имаше шумна връзка с певицата, явно най-сетне е съумял да се съвземе след всичко, което тя му аргументи. Освен че двамата прекратиха връзката си със скандал в известно варненско заведение, Мария изтри всичките му песни и от продуцентския й лейбъл „ Стерео Стая “.

Към днешна дата Атанас се самопродуцира, а в този момент очевидно е срещнал и нова обич. Изпълнителят на „ Честно и непочтено “ разгласява фотография в Instagram профила си, на която театралничи с хубавица с роза в ръка, написа „ Телеграф “. От профила на момичето се вижда, че тя не е певица, нито пък танцьорка и се занимава с нещо доста по-сериозно - медицина.



Наско редом с развиването на музикалната си кариера, учи и медицина във Варна и със сегашната му половинка се залюбили точно в университета. Името й е Надя Неделчева, а съгласно осведомени връзката им е сериозна и двамата са дружно от няколко месеца. Бъдещата лекарка обича да се снима от време на време и в много нищожно облекло, само че театралничи и с лекарска престилка. Двамата не крият връзката си и наподобяват доста щастливи дружно.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР