Рано е да се говори за предсрочни избори. Това заяви

...
Рано е да се говори за предсрочни избори. Това заяви
Коментари Харесай

Кабинетът Петков чегърта кадрите на Румен Радев


Рано е да се приказва за предварителни избори . Това съобщи с оциологът Димитър Ганев пред Българска национална телевизия.

Мнозинството може да се окаже по-жилаво , по думите му и изясни, че ГЕРБ и Движение за права и свободи не са в кондиция за избори.

Този кабинет не чегърташе ГЕРБ, този кабинет чегърта фрагментите на служебния кабинет , акцентира Ганев. Затова и се пораждал спор сред двете страни на Дондуков.

Противоречие сред Кирил Петков и Румен Радев ще има от време на време , съгласно него. Ганев счита, че в този момент би трябвало да се вършат новаторски политики.

С измененията в Конституцията Христо Иванов търси имиджов резултат . Дали ще има огромен нов ляв план ще зависи от легитимацията му от президента.
 Христо Иванов не е волтметър сред Радев и Петков
Христо Иванов не е волтметър сред Радев и Петков

Не знае дали има напрежение сред премиера и президента

Първан Симеонов очерта вътрешните несъгласия в обединението. Никой не чака да му е леко на това държавно управление , посочи той.

Президентът би трябвало леко да се дистанцира от ръководството, с цел да не се натрупат негативите и върху него.

Искрите сред Румен Радев и Кирил Петков са предстоящи . Има нов жанр на ръководство и би трябвало да се свикне с този нов жанр, по думите му. Всяко съдружно ръководство мъчно прави промени, сподели Симеонов.

За да няма вътрешния скърцания ръководството би трябвало да се бори с външни врагове , по думите му. Тестът за трайността на обединението ще бъдат локалните избори, предвижда Първан Симеонов.
 Тома Биков
Тома Биков " настани " Радев и Петков на Боянски ливади

Конфликт сред президент и министър председател видяха от ГЕРБ
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР