Рано е да говорим за коалиции. Зрелите политически формации говорят

...
Рано е да говорим за коалиции. Зрелите политически формации говорят
Коментари Харесай

Костадин Ангелов избухна: Децата от ПП-ДБ не знаят какво правят

Рано е да приказваме за обединения. Зрелите политически обединения приказват за тях след изборите. Това сподели по Народоосвободителна въстаническа армия депутатът от ГЕРБ-СДС Костадин Ангелов, запитан с кого би управлявала партията на Бойко Борисов след вота на 9 юни.

„ Ние сме ясно насочена евроатлантическа партия и няма да отстъпим от полезностите си. Искаме България да бъде в Европейския съюз, в НАТО, Шенген и еврозоната ”, акцентира националният представител. По думите му диалози могат да се водят с всяка партия, която изповядва тези полезности и има посланичество в Народното събрание.  

Ангелов разяснява и отстраняването на ръководителя на Народното събрание Росен Желязков. Той го назова „ детско държание ”. „ Децата от ПП-ДБ, които не знаят какво вършат, бяха употребявани от проруските партии в Народно събрание ”, счита депутатът от ГЕРБ-СДС.

Той засегна и тематиката за оставката на шефа на НЗОК. Според Ангелов тя е била оттеглена под напън 30 минути преди старта на разискването ѝ в Народното събрание. „ Станимир Михайлов не беше шеф на НЗОК, а секретарка на финансовия министър Асен Василев ”, уточни националният представител.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР