Рамково споразумение с трима участника сключи Националното сдружение на общините

...
Рамково споразумение с трима участника сключи Националното сдружение на общините
Коментари Харесай

НСОРБ осигури 4 млн. лв. за форуми и семинари

Рамково съглашение с трима участника подписа Националното съдружие на общините в България за сумата от 4 милиона лв. без Данък добавена стойност, предопределени за организация на присъствени, отдалечени и хибридни конгреси и семинари. Избраните контрагенти са компаниите „ Меркурий “ ЕООД, „ Скай Травел “ ЕООД и консорциум „ Сиела – АЕРО.

Форумите, които предстоят са в осъществяване на четири плана:,,Растеж посредством активизиране на локалния капацитет - GALOP " ; „ ПРОГРЕС – Подкрепа за развиване на общините, градовете и районите за европейско доближаване “; „ Повишаване на знанията, уменията и квалификацията на общинските чиновници и на чиновниците на “; „ Иновативен публичен превоз, отговарящ на търсенето на потребителите, за по-чист въздух в градска среда “ и други планове с европейско, интернационално, национално и лично финансиране.  
НСОРБ и КСБ подписаха меморандум за партньорство
Ефективното партньорство сред локалните управляващи и бизнеса е едно от значимите условия за сполучливо осъществяване на плановете с европейско тънък...

Срокът на рамковото финансиране е четири години. Ангажимент на изпълнителите е да провеждат всички елементи по идните събития, в това число настаняване и изхранване на участниците в разнообразни по формат, брой, дълготрайност и място на осъществяване конгреси, да обезпечат условия за делова работа  - зали, съоръжение и механически лица.

Още от ОБЩЕСТВО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР