Ралица Паскалева, за която Уикенд първи писа, че май е

...
Ралица Паскалева, за която Уикенд първи писа, че май е
Коментари Харесай

Ралица Паскалева вече не крие бременността

Ралица Паскалева, за която „ Уикенд ” първи писа, че май е бременна, към този момент не крие, че чака второ дете. На финала на шоуто „ Като две капки вода ” на Нова тв тя се появи сякаш в облика на Михаела Филева с песента „ А нека, но едва ли ”, която певицата извършва дружно с Графа и Вен Зи. Само дето другояче стройната актриса нямаше нищо общо със също по този начин стройния и секси оригинал. Костюмът й трябваше да скрие нейните наедрели форми, само че не съумя.
В „ Капките ” не постоянно се оправят добре с грима и прическите на участниците, които влизат във всевъзможни облици на сцената на предаването. В едно обаче нормално са прецизни и то е облеклото на „ двойниците ”. Стилистите се пробват да оферират на артистите облекла, които оптимално се приближават до това, което публиката е привикнала на вижда от изпълнителите, в чиито облици те влизат. Това предписание обаче беше нарушено във финалното осъществяване на Ралица Паскалева. Тя влезе в трио с формалния си сътрудник в шоуто Димо Алексиев и сътрудника им Христо Петков. При двамата мъже стилистите се бяха пробвали да приближат костюмите на Влади Ампов-Графа и Вен Зи от клипа на „ А нека, но едва ли ”.

Ралица обаче нямаше нищо общо с Михаела Филева. Във видеото певицата се появява с няколко комплекта секси дрешки. Тя демонстрира голо коремче, носи къси панталони и прилепнала розова рокличка. На сцената на „ Капките ” обаче актрисата бе навлечена като клошарка с неуместно сако, което явно й беше огромно, и необятна тениска, която не съумя да скрие наедрялото й коремче. Вече за всички е ясно, е Ралица е бременна за повторно, откакто преди 5 години роди сина си Максим – плод на любовта й с волейболиста Теодор Салпаров.

Засега актрисата не удостоверява публично своята бременност, само че не е и нужно. Това положение може да се крие до избран миг, а по-късно става явно за всички. Явно Паскалева не смята за нужно да акцентира обществено, че чака дете, само че и не се пробва да скрие това. Съдейки по типа й, тя най-вероятно ще прегръща второто си бебе към края на годината. Ако продължи да води новия сезон на шоуто „ Игри на волята ”, чиито фотоси скоро предстоят, тя ще застава пред камерите към този момент в напреднала бременност. За някои дами сходно натоварване е мъчно за понасяне. Актрисата обаче най-малко към този момент е много енергична. Ако продължава по този начин и отсега нататък, надали ще й бъде мъчно да понесе фотосите на риалитито.

В „ Капките ” тя стана фаворитка на публиката поради своя гений, активност и занимателни мнения пред камерите. Преди шоуто имаше много фенове, които изпитваха смесени усеща към Паскалева. Основна заслуга за това има сложният темперамент на героинята й в сериала „ Откраднат живот ” – доктор Стилянова, с която Ралица стана известна за всеобщия фен. Много хора по този начин и не съумяха да разграничат актрисата от облика, който тя сътвори. Благодарение на „ Капките ” този проблем към този момент е минало. Зрителите вършат ясна разлика сред Паскалева и нейната героиня. Ако актрисата влезе бременна в „ Игри на волята ”, най-вероятно ще умили още повече хора и дефинитивно ще се утвърди като национална фаворитка.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР