Ралица Паскалева май крие много хубава новина, заради която от

...
Ралица Паскалева май крие много хубава новина, заради която от
Коментари Харесай

Ралица Паскалева крие голяма тайна! Ще пожертва ли кариерата си в телевизиите? СНИМКИ

Ралица Паскалева май крие доста хубава вест, поради която от известно време насам в общественото пространство валят всевъзможни версии, подмятания и догатки.
Актрисата, която сега взе участие в дует с сътрудника си Димо Алексиев в хитовото шоу за фалшификати „ Като две капки вода “, наподобява прави всичко допустимо, с цел да прикрие бременността си. Повод за това дават необятните облекла, на които постоянно залага по време на подготовките и интервютата си преди осъществяванията.
И освен това. Самата актриса нееднократно е признавала, че откогато е с Теди Салпаров, с който към този момент са горди родители на момченце – Максим, си мечтае за огромно семейство. Може пък тъкмо в този момент фантазията й да е на път да се сбъдне.
Разбира се, незабавно се заприказва за това, че възможната бременност на Ралица би стопирала вероятно уговорката й като водещ в „ Игри на волята “ наесен, защото до тогава тя би трябвало да е към този момент с много наедряло коремче.
Ралица и Теди към този момент са родители на дребния Максим, само че волейболната звезда има и различен наследник, който е от първия му брак. Дали пък скоро време фамилията им няма да се усили, следва да разберем напълно скоро. А до тогава гледаме с интерес превъплъщенията на Ралица и Димо в „ Капките “, където пък някои от феновете ловко видяха, че в последно време актрисата постоянно се разплаква след някои от осъществяванията, което кардинално е присъщо за бременните дами.
Ако Ралица Паскалева чака дете, сигурно то ще е приоритет пред всевъзможен вид работни задължения. Така, както се случи и с други известни дами у нас Петя Дикова изгуби – мястото си в „ Cool.. T “ по bTV, Поли Генова също падна от ефира на „ Гласът на България “, откакто зачена, написа show.blitz.bg
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР