РакПрочетете ощеТози месец може да ви накара да се почувствате

...
РакПрочетете ощеТози месец може да ви накара да се почувствате
Коментари Харесай

Какво очаква Рак, Лъв и Дева през месец МАЙ

Рак
Прочетете още
Този месец може да ви накара да се почувствате натежали и песимистични във връзка с провокациите и бариерите пред вашия прогрес. Сблъсъците с неблагополучието ще засилят и укрепят вашия темперамент, който ще ви даде повече убеденост за в бъдеще. Вероятно ще се почувствате обичащи и привързани. Така че месеца е подобаващ да се отпуснете и да се насладите на качествено време с другари, обичани и семейство. Повишеният ви персонален сексапил и хубост ще ви поднесат обществена известност. Вашата неприкритост и почтеност в шерването на възприятията ви поддържат същинското другарство и същинската обич. Очертава се повишение на източниците за повече приход.

 

Лъв

Вероятно ще срещнете нови и необикновени хора и ще имате повече привличане към близкото ви обграждане. Месецът ще толерира вашите хрумвания, провокиращи мисълта и странното възприятие за комизъм, което ще се отрази удобно на околните ви хора. Бихте могли да създадете нови любови, които ще бъдат още по-вълнуващи и възхитителни. Всичките ви сетива ще бъдат засилени, което ще ви разреши да възприемате нещата по-подробно във финансово отношение.

 

Дева

Май месец ви разрешава да извършите доста значими промени в живота си без нормалното спиране, което огромните промени постоянно носят. Със мощен възторг ще можете да изразите по-силните си страни на вашата персона. Ще има благоприятни условия да срещнете нови и вълнуващи хора. Отношенията ви с дълготрайните бизнес сътрудници се обрисува да бъдат удобни. Може да пожелаете да се отпуснете и да се насладите на положителни времена, защото провокациите и напреженията в живота ви евентуално ще избледняват. Това е месецът, през който ще се покачат равнищата на вашето его и убеденост, с цел да продължите напред в живота.

 

Хороскопът е направен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР