Ръководството, треньорският щаб и футболистите на ПФК Лудогорец 1945 изпратиха

...
Ръководството, треньорският щаб и футболистите на ПФК Лудогорец 1945 изпратиха
Коментари Харесай

Лудогорец пътува с правителствения самолет до Израел

Ръководството, треньорският щаб и футболистите на ПФК Лудогорец 1945 изпратиха благодарствено писмо до министъра на младежта и спорта Красен Кралев във връзка идното пътешестване на тима до Израел. Самият Кралев откликна на молбата на клуба да се употребяват услугите на държавния Авиоотряд 28, защото поради натоварения туристически сезон има липса на благоприятни условия за обикновено пътешестване на ПФК Лудогорец 1945.

Министър Кралев предприе нужните дейности и по този начин тимът на първенците ще дойде в точния момент в Израел, където ще има и нужното време за акомодация с климатичните условия.

В благодарственото писмо се споделя:

Оценяваме високо вашето решаващо подпомагане ПФК „ Лудогорец 1945 “ да употребява услугите на държавния Авиоотряд 28, в миг в който липсват благоприятни условия за пътешестване, съобразено с професионалните стандарти във футбола. Предвид натоварения туристически сезон и неналичието на комфортни полети, само държавният Авиоотряд 28 със самолета Airbus А 319-111 можеше да обезпечи навременно идване на тима на ПФК „ Лудогорец 1945 “.

С вашата интервенция още един път доказахте, че вършиме всичко по силите си да осигурите допустимо най-хубавите условия за развиването на футбола и спорта в България.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР