Ръководството на Възраждане дава пресконференция след изборите на 2 октомври.Преди

...
Ръководството на Възраждане дава пресконференция след изборите на 2 октомври.Преди
Коментари Харесай

Костадинов гони медии финансирани от „Америка за България“ от пресконференция на Възраждане“

Ръководството на " Възраждане " дава конференция след изборите на 2 октомври.

Преди началото на конференцията на„ Възраждане “ водачът на партията Костадин Костадинов разгласи, че от партията не са изпратили предложения до медии, които, по неговите думи, се финансират от непознати фондации и помоли представителите на " Дневник ", " Капитал ", " Медияпул " и Клуб Z ", да изоставен, съобщи Българска национална телевизия.

 

В противоположен случай споделя, че конференцията няма да стартира. Костадин Костадинов помоли за подпомагане за изгонването на публицистите и чиновници на Българска телеграфна агенция, защото партията е наела пресклуба на Българска телеграфна организация за конференцията си. След като това не се случи, той приключи конференцията.

 

В момента той се уговаря да беседва с публицисти извън, само че при изискване, че към него няма микрофони на въпросните медии.

" Единственият мандат, който ще подкрепим, е мандатът на " Възраждане ". Ние сме подготвени със собствен кабинет и ще го представим, в случай че президентът връчи на " Възраждане " третия мандат. Най-вероятно отиваме на нови избори. ", съобщи той.

 

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР