Ръководството на ЦСКА заяви, че в клуба на е постъпвала

...
Ръководството на ЦСКА заяви, че в клуба на е постъпвала
Коментари Харесай

ЦСКА: Нямаме оферта за Каранга

Ръководството на ЦСКА съобщи, че в клуба на е постъпвала публична оферта за трансфер на голмайстора на Първа професионална лига - Фернандо Каранга.

В известие на формалния си уебсайт " алените " дефинираха информациите за интерес към бразилеца като спекулации и заподозряха, че те целят да разконцентрират бразилеца преди идващите срещи.

За интерес към Каранга се загорови от страна на португалския " Бенфика ", а изданието " А Бола " дефинира като съперници за подписа на нападателя " Уест Бромич " и " Кристъл Палас ".

Армейци,

във връзка на появилите се информации в някои медии ви осведомяваме, че съответна оферта за Фернандо Каранга не е постъпвала в клуба.

Да, интерес към голмайстора на Първа професионална лига има от доста тимове, само че досега няма клуб, който да е изпратил съответно предложение за нападателя.

Всички информации, които се популяризират сега, са спекулации, целящи да разконцентрират футболиста преди идните значими мачове.

Ние обаче имаме вяра, че той няма да се поддаде на спекулациите и ще продължи да се раздава на терена с алената фланелка.

От ръководството
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР