Ръководството на ЦСКА спази обещанието си и зарадва многохилядната червена

...
Ръководството на ЦСКА спази обещанието си и зарадва многохилядната червена
Коментари Харесай

Новият стадион скоро ще бъде факт! ЦСКА и ММС подписаха договор за партньорство

Ръководството на ЦСКА съблюдава обещанието си и зарадва многохилядната " алена " общественост с огромна вест. На формалния си уебсайт " армейците " афишират, че са сключили по този начин дълго чакания контракт с ММС и към този момент може да се подхващат действителни дейности за градеж на нов клубен стадион. Както ТОПСПОРТ през вчерашния ден ви осведоми, столичният гранд е направи уверено заплащане и на отговорностите си към страната. Ето какво още се споделя в известието:
 ЦСКА: 74 години, в които свещените четири букви не стопират да палят сърцата ни
ЦСКА: 74 години, в които свещените четири букви не стопират да палят сърцата ни

" Червените " означават 74 години от основаването си

" Армейци,

Ползотворното ни и градивно съдействие с Министерството на младежта и спорта, както и желанието на двете страни да бъдат част от транспарантен, легален и правилен развой за построяването на новия стадион на ЦСКА, докара до нова решителна стъпка по сбъдването на нашата всеобща фантазия.
 Гриша Ганчев заплати следващите милиони за задължения на ЦСКА
Гриша Ганчев заплати следващите милиони за задължения на ЦСКА

Вижте защо

Уведомяваме Ви, че управлението на клуба към този момент е изчистило финансовите ни отговорностите към държавното сдружение " Сердика спортни парцели ". След направеното от наша страна доста и финално заплащане от 3 138 670.53 лв. балансите демонстрират, че ЦСКА към този момент е погасил напълно дължимата към страната обща сума в размер на 6 милиона и половина лева

Въпреки непредвидените събитията и сложната икономическата обстановка в българския и интернационалния бизнес, Ви осведомяваме, че клубът и ММС подписаха по този начин дълго чакания контракт за партньорство и към този момент можем да предприемем действителни дейности за градежа на новия ни дом - стадион " Българска войска ".
 Феномен, по-силен от времето
Феномен, по-силен от времето

74 години ЦСКА!

Предстои сериозна работа по издаване на съответните разрешителни и съгласувания, само че имаме вяра, че нещата ще се развиват към този момент в по-бързи и оперативни темпове и до края на календарната година ще бъдат приключени нужните документални процедури.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР