Ръководството на ЦСКА-София настоява БФС да изпрати статистическа информация до

...
Ръководството на ЦСКА-София настоява БФС да изпрати статистическа информация до
Коментари Харесай

ЦСКА-София настоява БФС да изпрати информация до УЕФА за участията на клуба в евротурнирите

Ръководството на ЦСКА-София упорства БФС да изпрати статистическа информация до УЕФА за участията на " алените " в европейските шампионати. В момента на уеб страницата на Европейската централа единствената информация за участията на отбора в евротурнирите е от тазгодишното издание на Лига Европа, където тимът на Нестор ел Маестро изигра шест мача и отпадна от ФК Копенхаген.

Ето известието на управлението на ЦСКА-София, оповестено на формалния уебсайт на клуба:

" На 16.11.2018 година междунарoдният юрист на клуба Първан П. Първанов получи съобщение от УЕФА по отношение на въпроса с поместването на статистическите данни за участията на ЦСКА в европейските клубни шампионати на уеб страницата на УЕФА. В имейла си УЕФА показва, че промени по профила на клубния уебсайт могат да бъдат направени единствено след техническото изпращане на съответната информация от Българския футболен съюз и инструктира адв. Първанов да се обърне за помощ към БФС. На същия ден клубът се свърза с изпълнителния шеф на БФС - господин Борислав Попов, и му даде готовата статистическа информация, за неотложно изпращане до уеб страницата на УЕФА, дружно с контактите, на които да бъде изпратен имейлът.

Оттогава, макар непрекъснатите подсещания от наша страна, господин Борислав Попов отхвърля да извърши своите отговорности, в ущърб на нашия клуб. Въпреки че за случая навреме беше осведомен господин Борислав Михайлов, и до през днешния ден имейлът не е изпратен. Г-н Борислав Попов не дава отговор на телефонни позвънявания, известия или имейли.

ЦСКА упорства БФС да извърши своето обвързване и да изпрати статистическата информация до уеб страницата на УЕФА без повече веселба. Продължаващото изписване на неверната статистическа информация за ЦСКА нанася основни репутационни вреди на клуба и накърнява паметта на състезателите на ЦСКА, изписали славната история на клуба в европейските клубни шампионати от 1956 година до през днешния ден ", се споделя в изказването на управлението. Първа лига 17 кръг, неделя 2 декември  Славия 17:30  ЦСКА-София
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР