Ръководството на ЦСКА коментира днешните батални сцени в Пловдив чрез

...
Ръководството на ЦСКА коментира днешните батални сцени в Пловдив чрез
Коментари Харесай

Руски хулигани подпалили войната на Лаута?


Ръководството на ЦСКА разяснява днешните батални подиуми в Пловдив посредством формалния уебсайт на клуба от Борисовата градина.

В края на първото полувреме почитатели на ЦСКА, предизвикани от двама съветски жители, които най-вероятно са ултраси на Спартак (Москва), нахлуха на терена и се биха със ентусиасти на " смърфовете ".

Мнението е, че цялата виновност за неприятната преживелица е на почитателите на пловдивчани и полицията.

Ето какво написа на уеб страницата cska.bg:

" Двубоят от XVII кръг на Първа лига сред Локомотив (Пловдив) и ЦСКА, който стартира в 15:30 часа на стадион " Локомотив ", беше спрян за към 20 минути след близо 42 минути игра при резултат 1:0 в интерес на ЦСКА.

Причината: провокация на почитателите на домакините към алената агитка на стадиона.

Първоначално на пистата необезпокоявани се появиха няколко почитатели от бранш " А ", които по непотвърдена информация са част от агитката на Спартак Москва. Има данни, че те са позволени на пистата на стадиона благодарение на тарторите на агитката на пловдивския отбор.

Те потеглиха към бранша за посетители и предизвикаха нашите последователи с разнообразни викания. Отново подчертаваме - необезпокоявани.

В този миг последователите на ЦСКА влязоха на пистата на стадиона, а когато видяха това, почитателите от агитката на домакините също преодоляха оградите и се стигна до разпра сред ентусиастите на двата отбора.

Домакинските последователи бяха проведени да нахлуят на пистата. От началото на мача те започнаха да се подреждат на мястото, от което по-късно групово минаха загражденията.

Реакцията на органите на реда закъсня. Преди да се намеси полицията, почитателите се биха на пистата, вследствие на което има потърпевши и арестувани последователи. "

Треньорът на ЦСКА Стамен Белчев дефинира като " неприемливо " случилото се, а спортният шеф Пламен Марков също изрази възмущението си. Според него няма логичност почитателите на ЦСКА да прекъсват мача в миг, когато тимът им води и мачка на терена.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР