Ръководството на Тотнъм съжалява за недалновидното си решение да не

...
Ръководството на Тотнъм съжалява за недалновидното си решение да не
Коментари Харесай

В Тотнъм съжаляват, че изпуснали Тен Хаг заради Конте

Ръководството на Тотнъм съжалява за недалновидното си решение да не изследва задоволително опцията да назначи отпред на тима Ерик загар Хаг през 2021-а година, когато той е беше измежду спряганите имена, оповестява “Футбол.Лондон ”. 
 Тотнъм към този момент има своя първи избор за управител, всеки миг ще насочи оферта Тотнъм към този момент има своя първи избор за управител, всеки миг ще насочи оферта
Начелото на акцията 2021/22 беше стартирана от “шпорите ” откакто отпред на отбора през лятото бе назначен Нуно Еспирито Санто. Португалският експерт обаче бе небрежно отхвърлен след серия от слаби резултати, а на негово място лондончани взеха Антонио Конте. Италианецът пристигна с доста сериозна визитка и триумфи в разнообразни отбори. Именно неговата податливост да беседва с шефовете на Тотнъм небрежно ги е отказала от това да бъдат обсъждани останалите варианти, които са им били препоръчани. 
 Хари Кейн: Много неща би трябвало да се трансформират в Тотнъм Хари Кейн: Много неща би трябвало да се трансформират в Тотнъм
Сред тях е бил и Тен Хаг, който по това време към момента бе отпред на Аякс, само че към този момент е бил взел решение да се раздели с тима и да потърси ново предизвикателство, което стана и няколко месеца по-късно, когато пое Манчестър Юнайтед. Шефовете на “шпорите ” не са разгледали изключително настоятелно тази опция, защото са се насочили напълно към Конте. Впоследствие те се разделиха с италианеца, а Тен Хаг впечатли с представянето на неговия Манчестър Юнайтед от началото на тази акция. 

Именно това е провокирало и тези съжаления. В опит да бъде изменен курса от последните години, когато се залагаше на съществени имена, само че те не съумяха да донесат мечтаните триумфи, в този момент за най-вероятен нов ментор на тима се спряга Арне Слот, който преди дни изведе Фейенорд до купата в Нидерландия.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР